One day

They said she shouldn't be happy when they saw her sparkling eyes and so they dragged her back to whatever was before. Before what? No one ever knows, but there's always a "before" and never an "after"..

Clasicul e destin. Ineditul e noroc. Împreună sunt viaţă.

Saturday, March 6, 2010

Primăvară?

Ar fi trebuit să vină primăvara.
04:xx (cine ştie şi câte minute, poate chiar mai devreme de ora 4. eram în pat şi cu ochii închişi de pe la 2, 2 jumate ) : "Hai să băgăm lămâiul în casă."
Ameţită de somn, m-am certat cu mama/pereţii/lămâiul, dracu' ştie, important e că am băgat lămâiul în casă şi am îngheţat toată.
"Au anunţat că ninge încă vreo 4 zile."
Şi uite aşa se fute tot.

6 comments:

Lavinia. said...

E atat de frig... si ma enerveaza, pt. ca vreau sa fac o plimbare "de primavara" prin parc cu mp3-ul in buzunar si castile in urechi... din fericire eu nu simt acum tensiunea unei certi, dar simt friiiigul...

de cand mi-ai lasat si tu commenturi ma tot zbat sa iti scriu ceva dar habar n-am ce. :)) well... dunno.

Soricica said...

N-a fost la propriu o cearta, nu cu mama/lamaiul/peretii, dar eram mult prea adormita sa realizez ca aia era creanga si nicidecum mama care ma lovea in cap :)).
Tensiunea unei certi.. a existat oricum :-j .
Uhm, poti scrie orice. :)) Evident, ce crezi tu de cuviinta. Merci oricum de comment. Si eu vreau sa ies si sa ma plimb, sa scap de berea, sucul, cafeaua si tigarile din istru/latin.

Anonymous said...

http://i49.tinypic.com/2s10ius.png

Soricica said...

Asa se pare. :))

Totusi, cine esti? :-?

Anonymous said...

Acum cateva saptamani (cam in perioada in care ai scris tu postul asta) am plecat de dimineata la facultate. Pe jos, ca inca nu aveam abonament. Era racoare ca de dimineata, dar era placut. Credeam ca iar o sa fie o zi calduroasa, asa ca m-am imbracat mai subtire. Dupa 2 laboratoare am plecat acasa. Ploua. Nu foarte tare. Am zis ca e ok, nu ma topesc pe mine doi stropi. Pe la jumatatea drumului parca incepeau sa mi se para grele picaturile de ploaie. Ma uit mai bine: erau bucatele de gheata cu apa. Pana am ajuns la camin ningea. Si haina mea care e neagra se facuse imaculat de alba. Deci da, primavara :D .

Stefan said...

imi plac concluziile "si uite as se fute tot", gen :)