One day

They said she shouldn't be happy when they saw her sparkling eyes and so they dragged her back to whatever was before. Before what? No one ever knows, but there's always a "before" and never an "after"..

Clasicul e destin. Ineditul e noroc. Împreună sunt viaţă.

Sunday, January 25, 2009

Încă o majoră


Toata lumea creşte, doar eu rămân în urma lor şi voi fi ultima care-şi va sărbători majoratul în timpul liceului. Dar e plăcut să fii mic, chiar dacă nu şi cel mai mic [Anutz, mai ai :D].
O mămică majoră şi acum şi surioara mea blondă nu este oprită de nimic în lume să urle că e fericită. Şi întradevăr, sunt sigură că îşi trăieşte visul chiar acum.
La mulţi ani Irina! Te iubesc din tot sufletul şi îţi mulţumesc pentru toate momentele în care îmi eşti alături. Ştiu că sunt stresantă de multe ori, ştiu că mai întârzii dimineaţa când trebuie să ne întâlnim, dar mai ştiu că eşti şi foarte bună [nu doar la suflet :-" =))] şi că mă ierţi pentru prostiuţele astea mici.>:D<> câteodată, sau măcar să zică despre noi că am fi surori, fiindcă în ciuda sângelui, chiar suntem.
Te iubesc şi vreau să fii fericită cât mai mult timp de acum încolo!

2 comments:

Anonymous said...

la multi ani
IRINA >:D<
sa ne traiesti mult si bine :*

Anonymous said...

Cunosc acea dorinta de a fi mare, de a fi major, de a simti piesa "18 ani" vibrandu-ti in minte si in inima. Dar, acum ca am trecut de acest prag, ba chiar si de urmatorul, cel de 19 ani, imi dau seama ca cea mai frumoasa varsta a fost cu siguranta cea de 16-17 ani. Bucura-te de copilul care esti acum, va veni si vremea sa fii matura.