One day

They said she shouldn't be happy when they saw her sparkling eyes and so they dragged her back to whatever was before. Before what? No one ever knows, but there's always a "before" and never an "after"..

Clasicul e destin. Ineditul e noroc. Împreună sunt viaţă.

Thursday, July 2, 2009

Reconnect

Planuiam să revin. Nu ştiu când, dar am lipsit o perioadă din tot ce înseamnă scris fiindcă simplu, mintea mea nu funcţioneză pe frecvenţa asta. Două luni înseamnă mult. Îndeajuns de mult.
Cum revin? Habar nu am, dar nici că mă interesează. Cred că termin toată treaba asta cu broşura şi apoi o să încerc să termin măcar o parte din ce am început.

Nici măcar nu ştiu la ce mi-a stat mintea toate zilele astea cât am lipsit, însă ştiu că am luat locul I la proza narativă cu trei poveşti de-ale mele şi locul IV la poezie, la Tinere Condeie. O parte din poezii le-am scris cam în perioada dinainte de a trimite creaţiile, însă proza nu. Şi totuşi pare a fi punctul meu forte. Îmi voi reveni eu. Elena-Alina nu stă prea mult departe de ceea ce-i place. Nu poate.


O parte din activitatea mea a constat în fotografie.. eu am încercat să am ale mele, dar încă învăţ, aşa că între timp voi promova un prieten de-al meu. Cam tot ce a făcut el mi-a plăcut şi până acum a fost cam singurul dornic să-mi împărtăşească din cunoştinţele lui şi îi mulţumesc pentru asta.

Pe lângă asta, sper să-mi intru cât de repede în ritm. Welcome me back...

3 comments:

A said...

Felicitari! >:D<
And welcome back. O sa pui poeziile si povestile si pe blog? Sunt foarte curioasa :">.

Soricica said...

Multumesc pentru ambele urari!
Ei bine, poate ca da. Desi nu ma astept sa le aprecieze toata lumea la fel.
De fapt.. nici nu m-am gandit sa le postez pe blog, dar nici eu nu stiu de ce. Multumesc de idee si de incurajare :D.
>:D<

Anonymous said...

Iti inteleg sentimentul, si eu am lipsit foarte mult din peisaj, iar acum trebuie sa recuperez, sa ma reconectez la multe lucruri. Felicitari pentru rezultate, esti o scriitoare foarte talentata oricum, nici nu se putea altfel. Si succes cu fotografia, e un domeniu frumos.