One day

They said she shouldn't be happy when they saw her sparkling eyes and so they dragged her back to whatever was before. Before what? No one ever knows, but there's always a "before" and never an "after"..

Clasicul e destin. Ineditul e noroc. Împreună sunt viaţă.

Wednesday, September 30, 2009

The clock is ticking..

Timpul trece pe lângă mine şi nici nu-mi dau seama când frunzele cad, când începe iar să plouă fără fulgere şi tunete, când se sfârşeşte şi începe din nou. Nici nu ştiu ce, dar mă trezesc acum şi-mi spun că a venit toamna de mult, că iar pierd timpul şi iar o iau de la capăt cu nevoi, interese, dar mai ales programe, orare, care să mă ţină ocupată şi cu greu reuşesc să mă ţin de ele.
Ce am făcut vara asta? Ei bine nu ştiu, din anumite puncte de vedere, dar pot spune că cele mai frumoase amintiri le am în cutiuţa Vara 2009. Au fost şi altele, în alte veri, dar poate fiindcă am crescut am început să percep totul diferit şi acum văd cum este să fii conştient de fiecare acţiune şi mai ales să gândeşti fiecare pas, nu doar după ce l-ai făcut ci şi înainte.
E drept, nu am scris prea mult, am tras de timp, nu am fost în stare şi uşor se ducea săptămâna şi eu nu făceam ceea ce trebuia. Îmi pare rău, dar încerc, încerc să scap de starea aceea de moleşeală care mă cuprinde de multe ori şi sper că uşor va trece. Primul lucru? Voi încerca să scriu "Vacanţă de voluntar" pentru selecţia EUdivers, redacţie Dublu-click, deşi în parte nu mi se pare corect, dar mă conformez, doar de aceea sunt regulile, iar pe mai departe ar fi corect să-mi termin anumite lucrări şi să încep altele şi altele şi altele..
Ei bine, da, nu ştiu dacă mă voi ţine de cuvânt, dar să încerc se merită.
Ah. Dar vara n-a fost pierdută, căci am avut şi alte activităţi, iar una din perioadele cele mai frumoase a fost când verişoara mea Nina din SUA a venit în vizită. Scurt, dar bun. Nopţile nedormite, glumele şi durerile, lacrimile şi dansurile, toate adunate cu un plus de concert Cargo şi nişte prieteni minunaţi, mi-a făcut vara, fapt pentru care cutiuţa Vara 2009 este plină şi colorată. Să nu uit şi de ieşirea la mare de o săptămână alături de oameni care nu mi-au fost şi nici nu-mi sunt tocmai prieteni, dar rămân acolo undeva ca făcând parte din viaţa mea.
Pe lângă asta mai sunt şi pozele, anume arta aceea colorată ori nu, prin care surprinzi, ca prin multe altele, înfăţişările şi trăirile unor locuri sau oameni. Fotografia. Cu ocazia asta vreau să fac reclamă comunităţii foto http://comunitatefoto.wordpress.com/ , de care am aflat de la Marius Iancu. Site dedicat fotografilor sau celor care apreciază fotografia. Cât despre contribuţia mea în fotografie, pot spune că nu este foarte mare, dar încerc şi sper ca în timp să ajung mai bună, de dragul fotografiei şi fără niciun alt scop. Îmi place şi cred că este îndeajuns să-mi doresc să iasă ceva mai bun pe viitor.
Câteva din piesele mele, care să zicem că-mi plac şi mie :p.

Lost summer


In a way...


Autumns first try


Dance in harmony


Hidden


Special eye


River of time


Serene timeCam asta ar fi legat de vară şi revin apoi şi cu altele.. De ce-mi amintesc, de ce-mi place să "vorbesc".

2 comments:

Anonymous said...

Sa stii ca ai niste fotografii superbe, preferatele mele sunt Special eye si Serene time. Ma bucur ca ai descoperit asta in tine si mult succes pe mai departe!
Cat despre starea de moleseala, o cunosc si eu foarte bine, mereu ma apuca si pe mine in vacante. De obicei ma trezeste apropierea tezelor, acum la facultate ma scoate din amorteala amenintarea partialelor. Eh, sper sa fie ok.

Soricica said...

Multumesc din suflet pentru comentarii, Nezumi! :D Si pentru ce ai spus de poze. :">
>:D<