One day

They said she shouldn't be happy when they saw her sparkling eyes and so they dragged her back to whatever was before. Before what? No one ever knows, but there's always a "before" and never an "after"..

Clasicul e destin. Ineditul e noroc. Împreună sunt viaţă.

Thursday, December 24, 2009

Se apropie ziua de 26 şi sunt puţin stresată. Ce e pe 26? O să postez câteva poze ca să vă arăt şi să vedeţi cu ce mi-am ocupat timpul în ultima vreme. Sper doar să iasă bine. După 26 aş vrea să îmi testez mai serios camera şi să văd dacă mintea mea face rost de idei.. Eu sper să da şi încă să mai pot crea ceva de care să fiu măcar puţin mândră. M-ar ajuta mult în perioada asta când simt că pierd mult prea mult timp absolut degeaba.

Vreau să scriu, şi simt că pot; motivul? Am citit ceva mai vechi şi nu al meu, dar al unei prietene (foarte bună pe atunci) şi sentimentul a revenit, pe lângă asta evident că dorinţa s-a instalat şi ea undeva în sufletul meu. Vreau să scot tot ce e acolo, să fac loc unei noi "generaţii" de sentimente ca să evoluez sau măcar să încerc. :)

Azi am avut o seară specială (ştiu că ar trebui să zic ieri, dar mie Moş Ene încă nu mi-a încheiat ziua -deşi încearcă- , aşa că zic "azi") pentru că a venit încă un prieten de la facultate şi au mai fost şi alţii care mi-au adus aminte de cum era cam acum un an/jumătate de an, şi mi-a s-a amintit că vechea eu nu a dispărut, plus.. un prieten mi-a făcut o mică caracterizare care m-a bucurat enorm. (Cu ocazia asta îi zic mulţumesc lui Marian) Cam asta ar fi în viaţa mea totaaaal neinteresantă :p.
Voi încerca să vin zilele astea cu unul din textele mele de ficţiune sau poezie, ca să nu plictisesc doar cu viaţa mea minunată :d. Mă gândesc la un text care e pe jumătate ficţiune, căci am povestit o parte din viaţa mea pe când eram dată peste cap de o anumită persoană, dar apare şi un viitor (pe atunci) evident ficţiune, momente ce nu au avut loc. Realitatea s-a întâmplat undeva în 2007-2008 şi "viitorul" putea să aibă loc prin mai 2008, dar nu a avut fiindcă nu am permis să se întâmple aşa ceva :) .
Pe zilele următoare, când voi "încâta" blog-ul şi oamenii care vor să mă citească cu textul meu care nu are un titlu precis. A fost unul ales la întâmplare, care am promis că nu va rămâne aşa. Prefer să rămână fără titlu :) .

Acum noapte bună şi Crăciun fericit! în caz că mă lenevesc :d.

1 comment:

Lillee said...

Sarbatori fericite si tie si tot ce iti doresti!
P.s. frumos blog:)